O familie din Arad este cunoscută pentru preparatele dulci sau sărate pe care le realizează cu multă pasiune. Soții Raul și Adelina Vidican ne dezvăluie secretele unei delicioase crème brûlée cu fructe.

Se pot folosi fructe proaspete FOTO Raul Vidican

Soții Raul și Adelina Vidican din Arad, artizanii unor produse savurate sub numele „Rădăcini“, împărtășesc cititorilor „Adevărul“ secretele
unei crème brûlée cu fructe proaspete:

Ingrediente
necesare:

Smântână de gătit 1 litru (naturală, 35% grăsime)

Zahăr
150 g

Vanilie
10 g

Fructe
proaspete 100 g

Gălbenușuri
8 bucăți

Mod de preparare:

Aducem
smântâna de gătit cu zahărul la punctul de fierbere, după care o amestecam
peste gălbenușul cu vanilie, amestecând încet.

Punem
în forme de porțelan într-o tavă cu apă și punem la cuptor la 120 grade Celsius pentru
40 de minute.

Lăsăm
la răcit și după, presărăm zahăr…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *