Un medic pasionat de bucătărie dezvăluie pentru „Adevărul” rețeta de pateu de casă din ficat de curcan. Despre acest preparat spune că este unul foarte căutat mai ales la evenimente, pentru aperitive.

Sunt mai multe rețete de pateu de casă FOTO https://labucatarie.ro/

Arădeanul Jekel Jozsef Frederik a devenit cunoscut
și în lumea gastronomiei după ce a gătit pentru mai multe evenimente caritabile
alături de alți pasionați ai bucătăriei din Arad.

El ne spune acum secretele rețetei de pateu de casă
din ficat de curcan.  

Nu e o rețetă pretențioasă, dar e foarte
consistentă. Dacă nu aveți meseni la masǎ, micșorați cantitățile
”, este sfatul arădeanului Jekel Jozsef Frederik.

Ingrediente:

500 grame ficat de curcan

o lingură de
ulei vegetal

o ceapă, nu
mai mare decât un pumn de miner

1/2 linguriță de boia afumată

50 ml de coniac

100 g de unt, cu minim 80% grăsime

100 g cremă de…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *