Vă propunem rețete de ouă cu pate de ficat și diverse combinații de gusturi, care vă vor ușura munca în bucătărie dacă aveți de gând să preparați de Paște, de Crăciun sau pur și simplu de poftă!

Ouă
umplute cu pate și măsline

Ingrediente pentru ouă umplute cu pate și măsline:

  • 10 ouă
  • 1 pate de pui sau porc mare (aproximativ 180 grame)
  • 100 grame unt
  • 100 grame măsline verzi sau negre (după gust)
  • 2 lingurite muștar
  • sare
  • piper
  • un castravete mic, crud

Mod de preparare ouă umplute cu pate și măsline:

Se
fierb ouăle tari. După ce le decojiți, le tăiați în două
jumătăți, pe lung, și scoateți într-un bol gălbenușurile.
Gălbenușurile se freacă cu pateul,
untul,
muștarul și măslinele fără sâmburi, tăiate mărunt. Înainte
de a umple jumătățile de ou cu pate și măsline, gustați
compoziția și potriviți-o de sare și piper, după gust.

Puteți
orna ouăle umplute cu pate și măsline cu rondele de măsline și
cubulețe de…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *