Alegele sunt folosite atât în alimentație, cât și în scop terapeutic sau drept îngrășământ în diferite industrii. Află mai multe informații importante despre algele de mare comestibile și cum se consumă.

Notă: Informațiile din acest articol nu înlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Vă recomandăm, înainte de a încerca orice tratament, să consultați medicul și să urmați indicațiile acestuia.

Ce sunt algele marine

Alegele marine se împart în specii comestibile și non-comestibile. Pot fi în culoarea roșu și brun, iar în compoziția lor micro moleculară are similitudini cu compoziția sângelui uman. Algele nu au rădăcini, iar toate substanțele de care au nevoie pentru a putea crește sunt absorbite prin frunze, direct din apă. Se înmulțesc în mod deliberat în compartimentele navelor spațiale pentru a crea un mediu biologic activ.

Tipuri de alge de mare

Agar – algă brună din care se obține un produs organic ce are o putere de…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *