Adoptarea unei diete echilibrată și bogată în nutrienți esențiali, cum ar fi calciul, poate să contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la reducerea riscului apariției bolilor cronice asociate cu îmbătrânirea. Pe de altă parte, excesul de nutrienți – chiar și cei despre care se crede că sunt „sănătoși” – poate duce la îngrășarea excesivă, ceea ce, la rândul său, poate duce la hipertensiune, obezitate și multe alte probleme de sănătate. De aceea, alimentația trebuie adaptată la noile schimbări pe care le suferă corpul uman și să favorizeze arderea grăsimilor, la dinamizarea nivelului de energie și la minimizarea riscului de a dezvolta anumite boli. În cele ce urmează îți vom spune ce alimente trebuie să consumi cu precădere după vârsta de 40 de ani.

De ce să adopți un regim alimentar sănătos

Deși cei mai mulți dintre noi nu vor să se împace cu ideea că au trecut de 40 de ani, odată ce au depășit…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *