Pentru a pregăti pâine de casă cu miez pufos și coajă crocantă trebuie să știi câteva secrete ce țin de folosirea ingredientelor. Există numeroase tipuri de făină, dar nu toate te pot ajuta să obții rezultatul de pâine pufoasă tradițională. Mai jos îți vom spune care sunt secretele pentru a face cea mai bună pâine de casă.

Secretele pâinii de casă

Indiferent de modul în care alegi să pregătești pâinea de casă, trebuie să ai în vedere ca ingredientele să fie proaspete și de bună calitate, dar și să respecți întocmai cantitățile necesare pentru ca produsul final să fie cel mult așteptat. Așadar, iată câteva secrete pentru pâinea făcută în casă.

Respectă raportul apă/făină

Dacă vrei să faci o pâine de casă pufoasă, atunci nu adăuga o cantitate prea mare de făină și de apă. În caz contrar, va ieși o pâine tare și cu un aluat prea îndesat. De asemenea, nici prea puțină făină cu apă nu va ajuta, deoarece…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *