Imediat după cumpărarea fructelor și legumelor, procesul firesc este acela de a le depozita în frigider pentru a le consuma o perioadă mai lungă de timp. Însă sunt alimente care nu necesită depozitare în frigider, deoarece își pot altera calitatea. Dacă vrei să ai roșii proaspete și ferme pentru mai mult timp, un lucru este sigur, acestea nu trebuie ținute la temperaturi scăzute. Iată de ce roșiile nu se țin la frigider.

De ce roșiile nu se țin la frigider

Roșiile au o valabilitate scurtă. Odată tăiată o roșie, aceasta trebuie consumată cât mai repede posibil, în caz contrar, gustul, dar și starea acesteia nu vor mai fi la fel. În ceea ce privește păstrarea lor, roșiile au nevoie de mai multă atenție, deoarece mediul de depozitare poate avea consecințe directe asupra gustului și texturii roșiei.

Unde se păstrează roșiile

În primul rând, pentru început, este important stadiul de coacere a roșiilor. Dacă acestea sunt încă…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *