Celebrul bucătar arădean Raul Vidican recomandă supa-cremă de dovleac cu lapte de cocos și ghimbir. Este una dintre rețețele lui preferate și iubite de gurmanzi.

Supa-cremă se poate servi cu crutoane FOTO Raul Vidican

Raul Vidican este unul dintre bucătarii de renume din România, iar acest lucru se datoarează experienței acumultate atât la noi, cât și în străinătate. Acesta
declară că în ultima perioadă supele-cremă sunt tot mai căutate, iar una dintre ele este cea preparată din dovleacul
plăcintar.

Ingrediente necesare:

2 linguri ulei
de măsline

sare

50 g ghimbir

2-3 căţei
usturoi

1 jumătate
ţelină

2 cepe albe

800 g dovleac
Plăcintar

piper

1 l lapte de cocos

100 g unt

1 linguriță zahăr

Mod de preparare:

Se curăţă dovleacul, se taie cubuleţe şi se pune la
călit cu ceapă în puțin ulei și unt. D

upă ce au început să se călească, punem
apă și ghimbir…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *